Günün Sözü :

clomid online reviews

clomid online online clomid uk sale

accutane without side effects

buy accutane pills mirkamali.ir accutane without insurance reddit

prednisolone side effects

buy prednisolone 5mg tablets uk read here prednisolone cost
Hayat, iman ve cihaddır. (Hz. Hüseyin (r.a))
Basından

Nihat Hatipoğlu Esenler'de / (bolgegazetesi.com , 16.07.2013)

17.07.2013

Kaynak

HATİPOĞLU: İŞTE TÜRKİYE MANZARASI


Ramazan etkinlikleri kapsamında Esenler Dörtyol Meydanı'nda Esenlerliler ile bir sohbet gerçekleştiren Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Türkiye'yi tanımak isteyenlerin bu manzaraya bakması lazım ve bu manzaradan ibret alması lazım" dedi.

Esenler Belediyesi'nin, on bir ayın sultanı Ramazan ayının ruh iklimine uygun düzenlediği programlar devam ediyor. Teravih namazının ardından her gece Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen programlar kapsamında son olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Esenlerliler ile bir araya gelerek bir sohbet gerçekleştirdi. Programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik ve bazı Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

KARDEŞLİKLERİMİZİ YENİLEYELİM

Program öncesi bir selamlama konuşması yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, "Esenler ile ne kadar gurur duysak az" dedi. Vatandaşların, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen başta Mahalle İftarları olmak üzere, tüm iftar programlarına katılarak hep birlikte aynı sofrada iftar yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Göksu, vatandaşlara "Dostluklarımızı ve kardeşliklerimizi yenileyelim" çağrısı yaptı. Meydanı dolduran kadınlara seslenen Göksu, "Özellikle hanımefendiler, komşularımızı iftara çağırmayı, komşularınızla ekmeğinizi paylaşmayı, komşunuzun ekmeğini paylaşmayı ihmal etmeyin. Çünkü biz kardeşiz, çünkü biz dostuz, çünkü bizim kardeşliğimiz bu ülkenin bereketidir Allah'ın izniyle" diye konuştu.

BU MANZARA İBRETLİK

Göksu'nun konuşmasının ardından Esenlerliler'in coşkulu alkışları eşliğinde sahneye çıkan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programa gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Bu yıl Müslümanların Ramazan ayına üzüntülü bir şekilde girdiğini ifade eden Hatipoğlu, Ramazan'da ve gelecek günlerde bu kötü günlerin geride kalacağına inandığını söyledi. Esenler Dörtyol Meydanı'nı dolduran kalabalığı işaret ederek konuşmasını sürdüren Hatipoğlu, "Türkiye'yi tanımak isteyenlerin bu manzaraya bakması lazım ve bu manzaradan ibret alması lazım" dedi. Ramazan'ı kendi ruhuna en uygun kutlayan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini ifade eden Hatipoğlu, İslam tarihinden örneklerle anlattığı hikâyelerle de vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Müslümanların Allah'ın kullarına karşı mütevazı olması gerektiğinin altını çizen Hatipoğlu, "Kimseyi hor görmemek lazım. Hor gördüğünüz, en mamur adamlardan olabilir" dedi. Dualar eşliğinde konuşmasını sonlandıran Hatipoğlu, "Her an denendiğimizi düşünmek zorundayız" diyerek, Müslümanların şeytana kanmaması için Allah'ın yolundan gitmelerini, dua ve ibadetten ayrılmamaları gerektiğini söyledi. Program, Hatipoğlu'nun sohbetinin ardından ezgi sanatçısı Alper'in söylediği ilahi ve şarkılarla devam etti.

22.02.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 06:17   İkindi : 16:23
Güneş : 07:42   Akşam : 18:53
Öğle : 13:23   Yatsı : 20:13
      Duyurular
21.02.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Allah sadik kulunu korur" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
14.02.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Onlar ayaktayken secde eder gibiydiler" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan ok
Devamı...
07.02.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Kurtulus sahih Islam’dadir" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsini
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 4989
Bugün : 4348
Bu Ay : 244916
Bu Yıl : 394536
Toplam : 186801030
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük